Czasem do diety wrzucę rybę, lub mieso z indyka. Dietę i trening rozpisal mi trener online lecz podejrzewam że to zwykle kopiuj wklej. Czego nie rozumiesz w pierwszym zrzucie? Jem tak jak na pierwszym zrzucie od 8tyg diety, a co trzeci dzień jem tak jak na drugim zrzucie :) węglowodanów na noc również nie jem dlatego że tak mam zaznaczone w [...]
[...] białka nie zrobisz tego sklepowymi wyrobami (lepiej kupić mięcho wrzucić kilo do pieca albo gara i potem po zrobieniu do lodówki i mieć swoją wędlinkę i przynajmiej wiesz z czego jest zrobiona); nie od razu kraków zbudowano i ty też trochę będziesz musiała poczytać znaim się wszystkiego dowiesz.. podstawowy sprzęt do domu ja zaczynałam od [...]
[...] isc w bez celu. SAm mówiłes ze w splicie jest wiele kombinacji natomiast bronisz jak swietej krowy jednego układu ktorego nauczył cie kolega z piwnicy Nie praktykuje byle czego o czym ty mowisz, takie schemty polaczenia dla splita to moglem wprowadzic kilka lat temuKOGO TO OBCHODZI, co mialo miejsce etc, teraz na marnowanie czasu jest za [...]
Dziś nogi i triceps.Ogólnie podoba mi się przy treningu nóg czuć jest męczący z czego jestem zadowolony ;),jednak nie jestem zbytnio przekonany do tricepsa,zna ktoś może ćwiczenia dobre na tą partie ciała? ;)
[...] knigę kupować nie będąc pewnym, że mu się przyda), i dodatkowo z odnośnikami do owych książek. Nie zgodzę się z tym, że masz zbyt małą wiedzę by poprowadzić początkującego, czego przykład zresztą dałeś już wczoraj. Świeżemu wystarczy parę ogólnych informacji, jeden czy dwa plany, i wsio, dalej da radę sobie sam, a jak będzie miał bardziej [...]
[...] bo coś mi się widzi że ułatwi to dość istotnie podbijanie wyników w ostatniej, choć ogólny tonaż będzie wtedy oczywiście podobny. Robiąc ją (pierwszą) już mam wyraźny opór, czego np nie mam w WL i MC, i myślę sobie że może to być błąd. Ad.2. Cztery pierwsze wskoczyły lekko, więc w piątej podbiłem o 5kg względem poprzedniego treningu. Weszło [...]
Dobra, nie ma tak latwo... jeszcze ja tu zostalem... a ze jestem tu czlowiekiem z najnizsza kultura wiec jeszcze odpowiem... SANDYY - "Kanarek zaczął dyskusje w taki sposób:ludzie poamiętajcie się to głupota,niektórzy potrafią napisać same głupoty,w to łykacie jak dzieci,,to są bzdury z kolorowych gazet(sam zacząl o gazetach a póżniej ma [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
[...] izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]